3 onmisbare dingen voor elke vrouw in de badkamer

Een badkamer is een belangrijke plek in het huis. Hier kan je helemaal ontspannen na een lange dag, of fris en fruitig wakker worden na een lange nacht slapen. Voor een fijn ochtend- en avondritueel zijn er drie dingen die echt niet mogen ontbreken in een badkamer van een vrouw. Alle vrouwen zouden ochtendjassen dames in hun badkamer moeten hebben. Met een fijne ochtendjas blijf je heerlijk warm in de winter en kom je echt tot rust na een goede douche. Hieronder staan nog twee belangrijke dingen voor in de badkamer van een vrouw.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een goede, grote spiegel is een onmisbaar onderdeel van elke badkamer. In de ochtend helpt een spiegel je om je voor te bereiden op je dag, in de avond helpt een spiegel je bij het schoonmaken van je gezicht wanneer je de make-up eraf haalt. Je kan ervoor kiezen een kleinere spiegel in je badkamer te nemen waarin je alleen je torso en je gezicht kan zien. Je kan ook een spiegel nemen die zo groot is dat je jouw hele lichaam erin te zien krijgt.

Een stijlvolle toilettas

Een toilettas is niet alleen een mooie toevoeging aan je badkamer, het is ook heel handig voor al je kleinere spullen. Wanneer je jouw kleine make-up artikelen in een kast opbergt ontstaat er al snel een rommel. Ook is het lastig om een kast vol kleine spulletjes schoon te maken. In een toilettas kan je al je kleine spulletjes kwijt die je in de badkamer nodig hebt. 

Extra: geurige zeep

Naast spullen heeft een badkamer natuurlijk ook zeep nodig waarmee je heerlijk schoon wordt. Tegenwoordig zijn vloeibare zepen het populairst, maar de blokken zeep zijn een trend in opkomst. Steeds vaker kan je ook shampoo in een blokvorm kopen. Dit is vaak beter voor het milieu en fijner voor je hoofdhuid. Belangrijk is wel dat je een blok zeep goed laat drogen na gebruik. Wanneer het blok zeep niet goed droogt nadat je het gebruikt hebt kan het blok zachter worden waarna het niet meer goed hard wordt. Het blok is dan lastiger te gebruiken.

 

Mrs-marsha.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart