Dit is wat een HIFU behandeling voor jouw gezicht kan beteken

Wanneer jij je gezicht wat wilt laten liften, is een facelift natuurlijk een goede manier om dit te kunnen laten doen. Echter zijn er tegenwoordig steeds meer geavanceerde technieken, waardoor het niet eens meer altijd nodig is om injecties te gebruiken. Eén van nieuwste technieken voor het laten uitvoeren van een facelift, is middels een HIFU behandeling. Wat dit exact is en hoe dit in z’n werk gaat, vertellen we je in dit artikel. Je zult namelijk verbaasd zijn over het feit hoeveel voordelen deze manier van behandelen met zich meebrengt.

Wat is een HIFU behandeling

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een techniek die wordt gebruikt bij cosmetische ingrepen. Het wordt gebruikt om rimpels en lijntjes te verminderen door het verwarmen van de diepe lagen van de huid. Het verwarmen zorgt voor een stimulatie van de collageenproductie, wat de huid verdikt en de rimpels en lijntjes vermindert. De behandeling is minimale invasief en er is geen herstelperiode nodig. HIFU wordt meestal gebruikt voor het verminderen van rimpels en lijntjes rond de ogen, lippen, wangen en kin. Een HIFU behandeling is dus zeker de moeite waard.

De voordelen van een HIFU behandeling

Niet voor niets ontwikkelen de behandelingen in de cosmetische industrie regelmatig. Eén van de nieuwste methodes is middels geluidsgolven, ook wel HIFU genoemd. Omdat de voordelen enorm zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Op deze manier weten we namelijk zeker dat je er zeker over na gaat denken om te overwegen deze behandeling te laten uitvoeren. De voordelen zijn:

1. HIFU is een minimale ingreep die geen narcose of algehele anesthesie vereist.

2. Het resultaat van een HIFU-behandeling is direct zichtbaar.

3. HIFU is een veilige en effectieve manier om het gezicht te verjongen.

4. HIFU-behandelingen zijn relatief pijnloos.

5. Er is geen hersteltijd nodig na een HIFU-behandeling.

6. HIFU-behandelingen kunnen worden gebruikt om verschillende gebieden te behandelen, waaronder het gezicht, de hals, de kin en het decolleté.

Wat zijn de kosten voor een HIFU behandeling?

De prijs van een HIFU-behandeling is afhankelijk van de behandelde zone en het type HIFU-apparaat dat wordt gebruikt. In het algemeen kost een behandeling tussen de 500 en 2500 euro, afhankelijk van de locatie en de ervaring van de arts. Je kunt je dus wel voorstellen dat het voor velen een flinke investering is. Echter is het wel zo dat het voor velen een serieus mentaal probleem is, waardoor een behandeling een wereld van verschil kan maken. Dus behoor jij tot de groep mensen die ook op mentaal vlak last heeft, dan is het zeker verstandig om eens in gesprek te gaan met je huisarts. Er zijn namelijk uitzonderingen waarbij de zorgverzekeraar een deel of zelfs de volledige kosten van een cosmetische ingreep vergoed. Mits deze medisch noodzakelijk is.

Mrs-marsha.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart