Spa van de maand: Le Miel Citrien

Meld u nu aan en ontvang 10% korting op uw eerste aankoop

Elke maand biedt Yon-Ka Paris onze top spa-partners om u te helpen het allerbeste te vinden als het gaat om luxe huidverzorgingservaringen.

Vanwege hun streven naar uitmuntendheid als het gaat om hoogwaardige, luxueuze professionele spabehandelingen, belonen we Le Miel Citrine met onze januari 2022 “Spa van de maand”.

Bij Le Miel Citrien, wil Chelsey Ingle een warme, ontspannende omgeving creëren waar klanten zich kunnen terugtrekken uit de zorgen van de wereld. Elke klant die door de deur loopt, krijgt deskundige zorg en gepersonaliseerde huidbehandeling met luxe Yon-Ka Paris-producten.

Wanneer je Le Miel Citrine binnenloopt, word je verwelkomd in een ruimte waar je stress en problemen wegsmelten. U wordt uitgenodigd om achterover te leunen en te ontspannen terwijl getalenteerde huidverzorgingsprofessionals gepersonaliseerde behandelingen leveren die zijn ontworpen om uw individuele huidproblemen aan te pakken. Of u nu een bepaald probleem heeft dat u wilt oplossen of gewoon een gezonde huid wilt behouden, bij La Miel Citrine bent u aan het juiste adres.

Wat maakt La Miel Citrien uniek?

Luxe huidverzorging gaat over meer dan alleen het aanpakken van de huidproblemen van het individu. Het is een uitgebreide wellness-ervaring ontworpen voor ontspanning en vernieuwing voor zowel lichaam als geest. Bij La Miel Citrine is elk detail zorgvuldig overwogen, van het ontwerp van de ruimte tot de productselectie. Vrouwen worden uitgenodigd om verwend te worden als koninginnen terwijl ze genieten van een klein stukje Franse luxe in een klein stadje in Texas.

Bij La Miel Citrine kunnen klanten genieten van de volgende diensten:

 • Aangepaste of express gezichtsbehandelingen
 • Evenwichtige behandelingen voor de acne-gevoelige huid
 • Gerichte gezichtsbehandelingen voor de rijpere huid
 • Hydraterende huidbehandelingen
 • Sunless roller tan
 • Radiofrequentie therapie
 • Diamant microdermabrasie
 • Zuurstofinfusietherapie

Welke service u ook kiest, bij La Miel Citrine bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Opgeleide huidtherapeuten en vakkundig samengestelde producten leveren merkbare resultaten, of je nu bezig bent met anti-aging, acne of huidgevoeligheid.

Aanbevolen services en behandelingen

Bij Le Miel Citrine wordt elke klant behandeld als een koningin. Vanaf het moment dat u door de deur loopt, wordt u tot in de puntjes in de watten gelegd. Kom langs voor een gezichtsbehandeling en vertrek met een gereinigde, gehydrateerde en energieke huid. Als u een specifiek huidprobleem heeft, kunnen de huidtherapeuten van Le Miel Citrine een gezichtservaring op maat creëren met Frans geïnspireerde huidverzorging producten van Yon-Ka Paris.

Enkele van de meest populaire behandelingen bij La Miel Citrine zijn:

 • Kenmerkende gezichtsbehandeling – Geniet van een stralende, gezuiverde huid en een ontspannende ervaring met deze complete gezichtsbehandeling die is ontworpen om uw huid gezond en in topconditie te houden.
 • Hydralessence gezichtsbehandeling – Lever intense hydratatie om de huid te kalmeren, in evenwicht te brengen en te vernieuwen in een ultra-hydraterende gezichtsbehandeling met twee soorten hyaluronzuur.
 • Tijdsbestendige gezichtsbehandeling – Pak rimpels, een doffe huid en tekenen van verslapping aan met een combinatie van eersteklas producten en massagetechnieken om de jeugdige glans van de huid te herstellen.
 • Roller Tan – Sla de zon over en bescherm uw huid met een aangepaste express-formulering, ontworpen om een ​​langduriger, meer vlekkeloze bruine kleur te geven.

Naast de luxe gezichtsbehandelingen hierboven, nodigt Le Miel Citrine klanten uit om hun behandeling naar een hoger niveau te tillen met gezichtsupgrades. Geniet van LED-lichttherapie, zuurstofinfusietherapie of diamant-microdermabrasie om uw huiddoelen te bereiken.

Weet u niet zeker welke upgrade voor u de juiste optie is? Praat op de dag van uw behandeling met een huidtherapeut voor persoonlijk advies.

La Miel Citrine’s partnerschap met Yon-Ka Paris

Chelsey Ingle ontdekte de producten van Yon-Ka Paris tijdens een moeilijke periode in haar leven. Nadat ze haar dochter ter wereld had verwelkomd, worstelde Ingle met postpartumdepressie en hormonale puistjes. Terwijl andere producten op het oppervlak van haar huid zaten, drongen Yon-Ka-producten diep door om hydraterende voeding te leveren.

Niet alleen haar huid werd hersteld, maar ook haar geest.

“De veranderingen in mijn huid waren zo verbazingwekkend voor mij dat ik geobsedeerd raakte door huidverzorging en er een echte passie voor ontwikkelde”, zegt Chelsey.

Vandaag deelt ze de Yon-Ka-ervaring met haar klanten bij La Miel Citrine. Ze biedt momenteel zeven Yon-Ka-gezichtsbehandelingen aan en hoopt in de toekomst lichaamsbehandelingen op te nemen in haar spa-menu.

Le Grande Classique is een populaire gezichtsbehandeling, geliefd als hulpmiddel voor ontspanning en volledig aanpasbaar aan de huidproblemen van de individuele klant. Ingle’s persoonlijke favorieten uit de Yon-Ka line-up zijn Phyto 52, Lotion Yon-Ka en Hydra No. 1 Crème. Zelfs na jaren Yon-Ka producten te hebben gebruikt, leveren ze nog steeds merkbare resultaten op en zorgen ze voor een unieke ervaring.

Of je nu worstelt met acne of de natuurlijke uitstraling van je huid wilt vernieuwen, La Miel Citrine heeft de producten en diensten die je nodig hebt. Trakteer uzelf op een ontspannende en luxueuze ervaring en ga naar huis met een frissere, gezondere huid.

Yon-Ka VS

De belofte van oneindige verjonging | Yon-Ka Paris viert zijn 65e verjaardag en biedt in Frankrijk gemaakte, luxueuze, op plantaardige cellen gebaseerde huidverzorgingsregimes. Quintessence, Yon-Ka’s etherische olie-complex, levert de zeer unieke olfactieve en therapeutische ervaring waar veeleisende consumenten en gepassioneerde professionals al sinds 1954 enthousiast over zijn. Dankzij haar onderzoek en expertise in fyto-aromatische therapie ontwikkelt Yon-Ka Paris sensorische huidverzorgingsproducten en protocollen met wetenschappelijk bewezen werkzaamheid. Tegenwoordig werkt Yon-Ka Paris samen met erkende schoonheids- en wellnessprofessionals op meer dan 5000 locaties wereldwijd om de perfecte alchemie van verouderingsbestendige resultaten en puur welzijn te leveren.

creditSource link

Mrs-marsha.nl
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart